5 Tips to Grow a Healthy Baby

  5 Tips för att Växa ett Friskt Barn

Grattis, du är gravid! Nu är det dags att börja odla ditt friska barn! För att växa ett friskt barn börjar redan före födseln, och Grunden för ett friskt barn, hälsosam graviditet. Här är mina fem tips för att ge ditt barn bästa möjliga start:

5 Tips to Grow a Healthy BabyWHOLE FOODS KOST 

Optimum nutrition under graviditeten är en av de viktigaste delarna på basen av en hälsosam. Den näring är enklare än du tror! Färsk “hela” livsmedel (till exempel, behandlade och förpackade livsmedel). Hela livsmedel alla de saker som du måste äta mer fiber, vitaminer, mineraler, antioxidanter, etc.), och ingen av de saker som alltid har sagt till dig att undvika transfetter, socker, salt, etc.).

Visste du att? De livsmedel som vi äter, påverkar fostervatten i livmodern. Och vid 16 veckor börjar barnet att svälja fostervatten, vilket kan påverka deras smak senare i livet! Äta hälsosam mat och inte lukten av mat, “skräp”) kan påverka deras matvanor och hjälpa dem att utveckla en preferens för hälsosam mat, som till exempel barn!!!!!

LYSSNA TILL DINA ÖNSKEMÅL

Deltagande i cravings under graviditeten, vilket kan ge förslag till näringsmässiga behov. Under alla mina graviditeter, jag kände mig bara hunger. I min första graviditet, jag hade en stark önskan om att nötkött som är den huvudsakliga födan källa för järn och vitamin B12. I mitt fall, järnbrist bekräftas med ett blodprov. I min andra graviditet, jag hade en tydlig avsikt mörk choklad. Under de första veckorna, bör du vara uppmärksam på det faktum att dessa önskningar, jag började utveckla kramp i benen, som bekräftade att brist på magnesium.

Not: blanda inte ihop din kropps signaler med ett grönt ljus för att äta glass i nio månader. Känner igen önskningar, men har företrädesvis livsmedel som en del av en balanserad kost och sund kost. Om du inte är säker på läkare och healer kan bidra till att förstå samband mellan kroppens signaler och kroppens behov.

RESTEN, SOM MAN BÖR

Lyssna till din kropp, vara medveten om och bibehålla dina gränser. Om du känner dig trött, och alla de andra. Naturligtvis, i västvärlden, inte kostnaden för den semester som du behöver. Detta är särskilt viktigt under det första och tredje kvartalet. Trötthet under den första trimestern, i synnerhet, är universell och kan vara så stark, vad jag kallar “icke-förhandlingsbara”, trötthet. Tredje kvartalet ger mer av fysisk trötthet: trötthet kan bära mer vikt och uthärda obehag, smärta i lederna. trötthet och avbruten sömn. För att förstå deras behov och för att ge kroppen alla de andra som är nödvändiga för att utföra sina biologiska funktioner, i syfte att öka ett friskt barn.

KONTAKTEN MED BARNET

Ett bra sätt att se det mesta av tiden spenderas i ett tillstånd av vila och lugn är att spendera tid att knyta an till sitt barn. Heder är något som växer inom dig att du delar med dig av dina tankar och känslor, och de är verkligen en del av dig. Yoga, meditation, eller visualisering kan hjälpa till att börja skapa relationer.

FÖR ATT HÅLLA MIKROBIOMET 

Den sista viktig faktor för att ge ditt barn den bästa starten till att hålla din kropp ekosystem (“mikrobiomet” för de som vet). De är ca 90% “inte är”, det vill säga, bakterier, svampar och andra mikroorganismer. Detta är en bra sak. Befolkningen i ditt mikrobiomet är viktigt för din/ditt barns hälsa. En obalans i mikrobiomet är förknippade med ett antal sjukdomar, bland annat akne, astma, allergier, eksem, autoimmuna sjukdomar, cancer, depression, ångest, magsmärtor, magsår, och fetma. Vaginal är grunden för utvecklingen av en sund mikrobiom.

För att stödja mikrobiomet, för att undvika missbruk av antibiotika och förbrukning av icke-ekologiskt kött (antibiotika till djur, det förflutna) och en födelse plan. Passagen genom slidan, efter förlossningen för att vaccination med en hälsosam mikrobiomet är det ekosystem av bakterier.

För att öka chanserna att du kommer att ha en framgångsrik vaginal födsel, välja födelse team som stödjer leveransen. Att använda en barnmorska, naturlig förlossning expert och söker hjälp av en expert på fat. Studien visar att användningen av tjänster av en käpp för stöd under förlossningen minskar c-avsnitt skattesats på 28 procent, bland många andra fördelar.

Som ett resultat av dessa tips för att se till att ditt barn är friska i livmodern, vid tiden för födelsen, och för många år framöver. Din lilla söta ärter och definitivt tack till dig så snart som möjligt, för att skapa ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *